O nama
 

Ebook024 internet knjižara je portal za elektroničku knjigu. Na njemu ćete naći najbolju svjetsku stručnu literaturu iz područja ekonomije, menadžmenta, ljudskih potencijala, marketinga, financija i ostalih sličnih područja.

Misija portala  je ponuditi kapitalna djela neprolazne vrijednosti studentima, profesorima, poslovnim ljudima i svima koji žele učiti, usavršiti i maksimalno poboljšati svoje znanje, tehnike i vještine poslovanja. Portal Vam omogućuje jednostavniji pristup željenoj literaturi 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Od knjige ste udaljeni samo nekoliko klikova.

Elektronička knjiga (e-knjiga) je knjiga  koja se distribuira u digitalnom izdanju (EPUB format). Čitaju se na računalima s programima kao što su Adobe Reader ili Microsoft Reader, ili na posebnim portabilnim čitačima digitalnih knjiga te na smartphone uređajima neovisno o programskim rješenjima (Android ili iOS). Tako su sva izdanja na našem portalu dostupna za offline čitanje kroz aplikaciju ili online čitanje na portalu.

E-knjiga ima mnoge prednosti u odnosu na tiskanu knjigu:

 • tekst se može povećavati/smanjivati ovisno o Vašim potrebama
 • kada pišete seminar ili diplomski rad literatura Vam je uvijek pri ruci, bez gubljenja vremena na odlazak u knjižnicu ili traženja knjiga po knjižarama
 • možete voditi bilješke, označavati dijelove teksta i brzo pretraživati tekst
 • prilikom online čitanja na računalu, možete podijeliti informaciju o knjizi i odlomku kojeg čitate sa svojim prijateljima na društvenim mrežama i time im preporučiti neizostavno štivo
 • na jednom mjestu, na vašem najdražem uređaju možete imati svu potrebnu literaturu

Knjige su dostupne:

 • za kupnju pojedinačno

 • za pretplatu na cjelokupni portal, u trajanju od 30 dana, 6 mjeseci ili godinu dana

Korisnici portala mogu biti:

 • individualni korisnici (studenti i svi zainteresirani pojedinci)

 • institucije (Sveučilišta, fakulteti, kompanije, udruženja)

Način rada za institucionalne korisnike:

U okviru institucionalnog računa svi pojedinačni korisnici mogu pristupiti virtualnoj knjižnici elektroničke knjige i čitati knjige online ili offline za vrijeme trajanja pretplate putem institucionalnog korisničkog računa. To je poseban personalizirani dio portala na koji može pristupiti samo vlasnik institucionalnog računa i korisnici koje on ovlasti (profesori/studenti, zaposlenici/partneri). U okviru pretplate korisnici računa mogu pristupiti virtualnoj knjižnici elektroničke knjige i čitati knjige online ili offline dok traje pretplata. Svaki pojedini korisnik institucionalnog računa izrađuje vlastitu policu s knjigama.

Prednosti godišnje pretplate:

 • Putem godišnje pretplate na portal www.ebook024.com  korisnik ima pristup biblioteci stručne knjige po posebnoj, povoljnijoj cijeni.

 • Svaki korisnik dobiva svoj korisnički račun putem kojeg pristupa portalu i izrađuje vlastitu policu s knjigama koje želi čitati online ili offline.

 • E-knjižnica nema radno vrijeme, blagdane ili vikende. Uvijek je tu, samo  klik daleko. Više ne morate napuštati udobnost svog prostora da biste otišli kupiti knjigu, čekati poštara da Vam je dostavi ili zvati knjižnicu da vidite je li se knjiga koju želite vratila.

 • Kroz ovakav pristup korisnici imaju stalni pristup knjižnom fondu kroz koji povećavaju svoja stručna znanja neophodna za moderno poslovanje. Ovo je još jedan način ulaganja u obrazovanje, štedeći prostor, vrijeme i ulaganje u dodatne resurse.

Poziv autorima i nakladnicima

Pozivamo sve autore i nakladnike iz Hrvatske i regije da nam se jave ukoliko žele da i njihove materijale i knjige objavimo u elektroničkom obliku. Naš stručni tim će Vam pružiti kompletnu uslugu objave knjige. Molimo sve zahtjeve poslati na niže navedenu mail adresu; s naznakom za urednika. Uz zahtjev potrebo je dostaviti kratki sadržaj knjige te dvije recenzije. 

 

Ebook024 internet knjižara je razvijena 2016. godine.
Osnivač je MATE d.o.o. marketing tehnologija
Jandrićeva 12, 10 000 Zagreb
MB: 3487679, OIB: 66445126397
E-mail: info@ebook024.com
Tel: +385(0)1 4500 300, 099/4830-780
Fax: +385 (0)1 4830 782
IBAN: HR6223400091100226463 Privredna banka Zagreb

Podaci o registraciji:
Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu.
Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti.
Uprava: Vesna Njavro